Termeni de Utilizare

INTRODUCERE
Desene-Colorat.ro ("Desene-Colorat.ro") face din acest site ("Site"), incluzand totalitatea informatiilor, documentelor, textelor, datelor, icon-urilor, fisierelor, pozelor, materialelor video, elementelor grafice, materialelor audio, programelor software si serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului (denumite generic "Continut"), subiectul termenilor si conditiilor specificate in continuarea acestui document (denumit generic "Termeni de Utilizare") si a oricaror modificari ale documentului pe care Desene-Colorat.ro le poate publica din cand in cand.
ACCEPTAREA TERMENILOR PRIN UTILIZARE
Prin accesarea ori folosirea acestui Site in orice modalitate, incluzand, fara limitare, folosirea sau descarcarea oricarui tip de Continut, ori prin simpla rasfoire a Site-ului sunteti de acord in mod tacit cu Termenii de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni de Utilizare sunteti rugat sa nu folotiti acest Site. Daca incalcati oricare dintre prevederile Termenilor de Utilizare, autorizarea folosirii acestui Site se termina in mod automat si orice Continut descarcat sau tiparit de pe Site, aflat in contradictie cu Termenii de Utilizare, trebuie distrus in mod imediat. Ne rezervam dreptul, la propria discretie, sa innoim sau sa revizuim acesti Termeni de Utilizare. Astfel, sunteti rugat sa verificati in mod periodic Termenii de Utilizare. Continuarea folosirii acestui Site dupa modificarea Termenilor de Utilizare constituie acceptarea tacita a tuturor modificarilor survenite.
DREPTURILE DE AUTOR
Va este adus la cunostiinta si sunteti de acord ca tot Continutul disponibil prin intermediul acestui Site este protejat de legislatia in vigoare cu privire la protejarea marcilor inregistrate si a drepturilor de autor. De exemplu, Desene-Colorat.ro detine un drept de autor cu privire la selectarea, organizarea, aranjarea si imbunatatirea Continutului. Continutul care apare pe acest Site si apartine unor terti poate detine de asemenea drepturi de autor al caror propietar este autorul original. Aspectul grafic si modul de functionare al Site-ului, incluzand combinatiile de culori, forma butoanelor si celelalte elemente grafice sunt de asemenea marci inregistrate ale Desene-Colorat.ro.
UTILIZAREA ACESTUI WEBSITE
Acest Site si Continutul sau va este pus la dispozitie pentru informarea si delectarea personala si poate fi folosit doar in scopuri oneste. Prin utilizarea acestui Site, sunteti de acord sa nu reproduceti, republicati, incadrati, descarcati, transmiteti, modificati, inchiriati, vindeti, desemnati, distribuiti, analizati structura, adaptati, editati sau sa creati materiale derivate din structura Site-ului sau din Continutul sau, exceptie facand situatiile cand exista o autorizare explicita. Sunteti de asemenea de acord ca nu veti stoca, reproduce, transmite, afisa in mod public, distribui, publica, emite, cu alte cuvinte nu veti face disponibil Continutul sau orice alta forma de continut audio vizual disponibil prin intermediul Site-ului, fie in format electronic sau in orice alta forma, fie in scopuri comerciale sau alte scopuri decat cel personal, fara aprobarea Desene-Colorat.ro. Sustragerea sistematica a datelor sau a oricarei forme de continut din cadrul Site-ului, prin orice procedeu de extragere a datelor, direct sau indirect, in vederea construirii unei colectii de date, a unei baze de date sau a unui director, fara permisiunea Desene-Colorat.ro este strict interzisa, prin urmare sunteti de acord sa nu utilizati unelte software, roboti sau metode similare de extractie sau strangere a informatiilor in conexiune directa cu acest Site.

Utilizarea anumitor facilitati si a tuturor programelor software disponibile prin intermediul acestui site este guvernata de termeni si conditii si/sau licence separate. Nu sunteti autorizat sa folositi astfel de facilitati fara sa fiti in prealabil de acord cu termenii/licentele potrivite.
MONITORIZAREA
Desene-Colorat.ro detine dreptul, dar nu si obligatia, sa monitorizeze Continutul acestui Site, incluzand fara limitare sectiunile adresate comunitatii, in special cele desemnate publicarii sau descarcarii de materiale, pentru a verifica conformarea cu Termenii de Utilizare si a altor reguli in vigoare ce pot fi stabilite de catre Desene-Colorat.ro din cand in cand. Desene-Colorat.ro isi rezerva dreptul, la propria discretie, sa modifice sau sa stearga orice Continut publicat prin intermediul Site-ului. De asemenea Desene-Colorat.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia sa stearga orice Continut care se dovedeste a incalca prevederile stabilite in cadrul Termenilor de Utilizare.
SITE-URI, PROGRAME SOFTWARE SI CONTINUT CE APARTIN UNOR TERTI
Acest Site poate afisa rezultate pentru cautari automate, legaturi-uri catre directoare, sau cu alte cuvinte, legaturi catre alte locatii disponibile prin intermediul Internetului. Aceste locatii pot contine informatii sau materiale pe care unii oameni le pot considera nepotrivite, suparatoare sau, in alta ordine de idei, condamnabile. Aceste locatii nu se afla sub controlul Desene-Colorat.ro si luati la cunostiinta ca Desene-Colorat.ro nu este responsabil pentru acuratetea, respectarea drepturilor de autor, legalitatea, decenta sau orice alt aspect ce priveste continutul situat in astfel de locatii. Orice nemultumire rebuie sa indrepte catre cei care administreaza aceste locatii-uri externe. De asemenea, acest Site, poate pune la dispozitia utilizatorului, pentru descarcare, programe software sau alte materiale ce apartin unor terti. Desene-Colorat.ro nu produce, garanteaza, sau sponsorizeaza astfel de materiale. In cazul in care descarcati sau utilizati astfel de materiale o faceti pe propria raspundere. Daca planuiti sa descarcati orice program software sau alt tip de material, asigurati-va ca ati citit in prealabil toate informatiile cu privire la drepturile de autor si licenta.
PROCEDURA DE SESIZARE A INCALCARII DREPTURILOR DE AUTOR
Desene-Colorat.ro respecta proprietatea intelectuala a celorlalti. Daca descoperiti ca, materiale ale caror drepturi de autor le detineti, au fost copiate si sunt facute accesibile prin intermediul Site-ului intr-un mod prin care se incalca vreun drept, puteti sa anuntati agentul Desene-Colorat.ro, furnizand urmatoarele informatii:
  1. O semnatura electronica sau fizica a detinatorului drepturilor de autor sau a unei persoane autorizate sa actioneze in numele acestuia.
  2. O descriere a materialului ale carui drepturi de autor se incalca, si de asemenea o descriere a modului prin care acestea se incalca.
  3. Identificarea locatiei unde exista materialul original sau o copie autorizata dupa acesta, de exemplu adresa web sau cartea unde acesta apare publicat.
  4. Identificarea locatiei in interiorul Site-ului unde se afla materialul ale carui drepturi de autor sunt revendicate, precizand suficiente informatii astfel incat sa poata fi localizat usor.
  5. Numele si prenumele, adresa, numarul de telefon si adresa de e-mail pe care le detineti.
  6. O declaratie din partea dumneavoastra prin care sustineti si sunteti convins ca materialul aflat in discutie nu este autorizat sa apara in cadrul acestui Site de catre detinatorul drepturilor de autor, un umputernicit al acestuia sau de lege.
  7. O declaratie din partea dumneavoastra, intocmita pe proprie raspundere, prin care sustineti ca informatiile de mai sus, mentionate in notificare, sunt exacte si ca dumneavoastra sunteti proprietarul drepturilor de autor sau o persoana care actioneaza, cu imputernicire, in numele acestuia.
Agentul Desene-Colorat.ro care se ocupa cu problemele legate de incalcarea drepturilor de autor poate fi contactat in modul urmator:

Prin WWW: http://www.desene-colorat.ro/contact
LIMITAREA RASPUNDERII
SITE-UL SI CONTINUTUL ACESTUIA IMPREUNA CU TOATE DEFECTELE SALE ESTE FURNIZAT "CA ATARE". DESENE-COLORAT.RO SI FURNIZORII SAI DE CONTINUT SE ABSOLVA DE ORICE GARANTARE, FIE EXPLICITA SAU IMPLICITA, INCLUZAND AICI GARANTAREA CA SITE-UL SI CONTINUTUL SAU NU CONTINE DEFECTE SAU VIRUSI INFORMATICI, ESTE CAPABIL SA OPEREZE IN MOD PERMANENT, VA DA CURS CERINTELOR DUMNEAVOSTRA SAU VA REMEDIA ERORILE EXISTENTE, ESTE DE O CALITATE SATISFACATOARE, EXACT, POTRIVIT PENTRU UN SCOP SAU O NEVOIE PARTICULARA, LEGAL, ATAT TIMP CAT ACESTE GARANTARI NU SUNT OBLIGATORII PRIN LEGE. UTILIZAREA ACESTUI SITE SE FACE PE PROPRIE RASPUNDERE.
ABSOLVIREA DE ORICE DAUNE
SUB NICI O FORMA DESENE-COLORAT.RO, PARTENERII, ADMINISTRATORII SAU ANGAJATII, (DENUMITI GENERIC "GRUPUL DESENE-COLORAT.RO"), NU VOR FI RESPONSABILI SAU VINOVATI PENTRU ORICE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, SPECIALE, INTAMPLATOARE, CE POT REZULTA DIN UTILIZAREA SAU INABILITATEA DE A UTILIZA SITE-UL SI CONTINUTUL SAU. ACESTE ABSOLVIRI DE DAUNE SE APLICA INDIFERENT DACA ESTE VORBA DE UN CONTRACT, O NEGLIJENTA, SAU DE ORICE ALTA CIRCUMSTANTA, CHIAR DACA DESENE-COLORAT.RO A FOST PREVENIT IN PREALABIL DE POSIBILITATEA PRODUCERII UNOR ASTFEL DE DAUNE. DE ASEMENEA, SUB NICI O FORMA GRUPUL DESENE-COLORAT.RO NU POATE FI FACUT RESPONSABIL, DIRECT SAU INDIRECT, PENTRU ORICE FEL DE PIERDERE SAU DISTRUGERE CAUZATA IN URMA UTILIZARII ORICAROR TIPURI DE MATERIALE, BUNURI SAU SERVICII DISPONIBILE PRIN INTERMEDIUL SITE-URILOR EXTERNE AFLATE IN LEGATURA CU DESENE-COLORAT.RO.
DESPAGUBIRI
In urma unei cereri a Desene-Colorat.ro, sunteti de acord sa aparati, despagubiti, tineti in afara acuzatiilor, scutiti de obligatii, reclamatii si costuri ce pot surveni in urma utilizatii acestui Site intr-o maniera care nu este in stricta conformitate cu Termeni de Utilizare, Grupul Desene-Colorat.ro.
UTILIZAREA INTERNATIONALA
Desene-Colorat.ro nu garanteaza ca Site-ul si Continutul acestuia este adecvat sau disponibil pentru utilizare in locatii aflate in exteriorul Statelor Unite ale Americii si Uniunii Europene, iar accesarea Site-ului in zone unde Continutul este considerat ilegal, este strict interzisa. Cei care aleg sa acceseze Site-ul din astfel de locatii o fac sub semnul propriei initiative si sunt resposabili de conformarea cu legile locale in vigoare.
CLAUZE SI COMPLETARI
Atata timp cat nu este mentionat altfel, acesta intelegere constituie intreaga intelegere dintre dumneavoastra si Desene-Colorat.ro cu privire la acest Site si inlocuieste orice alte intelegeri anterioare (fie orale, scrise sau electronice) dintre dumneavoastra si Desene-Colorat.ro. Daca orice portiune a acestor Termeni de Utilizare se dovedeste a fi invalida, acea portiune trebuie reconstruita intr-o maniera consistenta si in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru a reflecta, pe cat mai mult posibil, intentiile originale, in tot acest timp celelalte parti valide ramanand in efect.
DESFIINTATREA
Desene-Colorat.ro isi rezerva dreptul, la propria discretie, sa desfiinteze accesul dumeneavoastra, in intregime sau partial, la Site, cu sau fara instiintare.
CONTACT
Sunteti invitat sa accesati pagina de Contact .